Ervaren technieker buitendienst (m/v)
Konvert Interim Aalst
Ternat, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een groeiende en flexibele organisatie in Ternat, zijn wij op zoek naar een ervaren en gemotiveerde technieker buitendienst.

Het bedrijf heeft ruim 100 medewerkers in dienst, waarvan de helft werkzaam in de technische dienst. Zij onderscheiden zich door een eigen stijl en manier van werken.

Het bedrijf heeft een goed uitgeruste werkplaats. De sfeer is informeel en professioneel. Zij staan voor kwaliteit, service en een no-nonsense mentaliteit.

Het takenpakket bestaat uit : - Je staat in voor het in dienst stellen van machines bestemd voor de recyclage en de wegenbouw én voert er preventieve onderhouden en herstellingen op uit.

 • Jouw werkterrein bestaat voornamelijk uit werven van onze klanten in binnen- en buitenland.
 • Aanbod

  Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...). Domein : Precisiemechanica.

  Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, .

 • Een jonge en dynamische werksfeer - Productspecifieke scholingen - Een aantrekkelijk salaris in verhouding tot jouw capaciteiten en reeds verworven ervaring - Maaltijd - & ecocheques - Hospitalisatieverzekering - Aanvullend pensioenfonds metaalsector - Anciënniteitsdagen & - premies - Extralegale feestdag - Zicht op een bedrijfswagen, -laptop en -gsm
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent houder van een diploma elektromechanica - Je hebt bij voorkeur reeds ervaring als technieker opgedaan - Je bent veiligheidsbewust - Je hebt kennis van mechanica, hydraulica, pneumatica, elektronica, elektriciteit & dieselmotoren - Je beschikt over een rijbewijs B of hoger - Je bent handig met PC en Internet - Je hebt een goede kennis van het Nederlands (lezen / spreken / begrijpen) - Je bent klantvriendelijk, flexibel en je kan zelfstandig werken met zin voor initiatief - Je bent helder en duidelijk in het rapporteren
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier