Kwaliteitscoördinator Kinderopvang - contract van jaar
11.11.11
Leuven
4 dagen geleden

Als kwaliteitsconsulent geef je vorm aan het kwaliteitsbeleid van de kinderdagverblijven van Zorg Leuven. Je vertaalt het kwaliteitsbeleid naar richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de afdeling kinderdagverblijven.

Aangezien we op dit moment een tijdelijke medewerker voor één jaar zoeken, wensen we specifiek in te zetten op enkele projecten en opdrachten die jij als kwaliteitsconsulent voor je rekening zal nemen :

 • Je actualiseert het kwaliteitshandboek met het reeds aanwezige materiaal en integreert dit in de nieuwe structuur.
 • Je evalueert en herschrijft de klachtenprocedure en de procedure grensoverschrijdend gedrag. Je doet hiervoor beroep op bestaande teksten en op bronmateriaal van Kind & Gezin, VVSG, het VK.
 • Je coördineert en implementeert een oudertevredenheidsmeting
 • Je zorgt voor de coördinatie van de risicoanalyses van de kinderdagverblijven volgens het raamwerk van Kind & Gezin : je organiseert werkgroepen, je maakt verslagen, je schrijft procedures, je stelt een timing op en volgt deze op.
 • Je houdt het werkhandboek voor nieuwe medewerkers up-to-date met (ver)nieuw(d)e procedures en processen.
 • Je geeft infosessies over de toepassing van processen en procedures aan (nieuwe) medewerkers.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier