SALES SUPPORT ENGINEER
Argon selectie
8930 MENEN
6 uur geleden

Functie-omschrijving :

Voor een bedrijf regio Menen zijn wij op zoek naar een Sales support engineer spare parts - afdeling wisselstukken voor ons gamma machines, die sinds meer dan 40 jaar wereldwijd ge nstalleerd zijn.

Allereerst reageer je snel op klantenvragen. Elke vraag wordt als een project aanzien waarbij je eerst het probleem analyseert en het gevraagde wisselstuk achterhaalt door gerichte vragen te stellen aan de hand van het mechanisch, elektrisch of hydraulisch schema.

Hierna doe je de nodige aankopen, stockbeheer en verzending om het wisselstuk zo snel en kwalitatief mogelijk bij de klant te laten leveren.

Anderzijds stel je offertes op van alle mogelijke wisselstukken, met prijzen, referentienummers en levertermijnen van de lopende projecten.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Je beschikt over een bachelor diploma in (elektro-) mechanica

Je houdt ervan om klanten als koning te behandelen

Je hebt een hands-on mentaliteit waarbij de variatie van verschillende projecten tegelijk je aanspreekt

Je profileert je als een hulpvaardige en gestructureerde persoon met oog voor detailafwerking

Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, dit zowel mondeling als schriftelijk

Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je krijgt voor deze zeer gevarieerde functie een competitief salarispakket. Dit bedrijf combineert een ondernemende KMO-

spirit met de voordelen van een grote onderneming. Hierdoor is er ruimte voor eigen initiatief en autonomie en zijn er talrijke synergievoordelen en specialisaties.Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier