CRM Coördinator
Delta Light
Wevelgem
4 dagen geleden

Als CRM Coordinator ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, operations & optimalisatie van het CRM systeem. Hiervoor werk je nauw samen met (key) gebruikers, IT beheerders, & stakeholders om de CRM roadmap te ontwikkelen, en verbeter- & ontwikkelprojecten op te leveren.

Je rapporteert aan de CX Manager.

Je bent eerstelijns hulp voor het CRM Super User team bij problemen en zoekt actief naar oplossingen. Verder coördineer je het team om bestaande oplossingen te verbeteren en nieuwe te implementeren om aan de noden van de business te voldoen.

Je houdt toezicht op het beheer van organisatorische wijzigingen en geeft opleiding aan eindgebruikers om het succes van het project te verzekeren.

Daarnaast zorg je voor kwalitatieve CRM-gegevens; naleven van bedrijfsregels, gegevensintegriteit, en GDPR. Je verzorgt ook de nodige rapportage hierover.

 • Je voert datakwaliteitscontroles uit en schoont data op waar nodig : ontdubbelen & samenvoegen, ontbrekende namen, ontbrekende / bijgewerkte adressen;
 • Je werkt nauw samen met de marketing collega's voor mailing doelgroep selectie en direct mailings;
 • Je staat in voor de leadmonitoring van platforms van derden (Archidaily, Architonic, ...)

 • Je werkt mee aan nieuwe innovatie (door testen, leren, optimaliseren, ...);
 • Je test nieuwe oplossingen en werkt mee aan gebruikersacceptatietesten

  Je geeft MS Dynamics expertise aan de belangrijkste gebruikersgemeenschap

  Afhankelijk van jouw ervaring kan je ook instaan voor :

  functionele vereisten en functioneel ontwerp voor customizations maken

 • schattingen maken voor implementatie taken;
 • Bedrijf

  Werken bij Delta Light?

  Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting.

  Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design.

  De toekomst van Delta Light® is verzekerd nu Peter en Jan Ameloot samen met hun vader de leiding van het bedrijf waarnemen.

  Hun komst heeft het team extra dynamiek en ambitie gegeven.

  Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen.

  Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten.

  Eigen design, O&O, kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

  Van ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan : het gebeurt allemaal in het Belgische hoofkantoor van Delta Light.

  Profiel

  Je bent communicatief sterk en kan informatie en ideeën goed verwoorden

  Je bent werkt graag planmatig en gestructureerd, zonder de nodige flexibiliteit te verliezen.

  Je krijgt energie van het werken in team en van contacten met verschillende stakeholders.

  Je hebt een oog voor details en wil kwalitatief werk afleveren!

 • Vloeiend in Engels & Nederlands (alle andere talen zijn een dubbele plus)
 • Wij bieden

 • Een state of the art werkomgeving . Dankzij ruime landschapsbureaus, dagelijks verse koffie en onze nieuwe lunchruimte met zonneterras kan jij elke dag het beste van jezelf geven.
 • Een no-nonsense mentaliteit. Wij werken in een vlakke structuur waar beslissingen snel genomen worden en een transparante feedbackcultuur heerst.

  Wij stimuleren eigen inbreng en initiatief.

  Perspectief. Jij telt als persoon. Wij zetten in op interne promoties of mutaties via coaching zodat jouw talenten optimaal ingezet worden en je jezelf verder kan ontplooien.

  Een verfijnd en high end design product. Je wordt ambassadeur van een toonaangevend, kwalitatief en innovatief luxe merk waar je trots op kan zijn.

  Gedreven en enthousiaste collega’s . Naast het werk is er ruimte voor plezier op onze sinterklaasfeestjes, sportieve initiatieven, personeelsdrinks en teambuildings.

  Een ambitieus familiebedrijf . Je maakt deel uit van een groeiend, financieel gezond en gepassioneerd familiebedrijf dat internationaal actief is en waar iedereen elkaar kent.

  Een aantrekkelijk salarispakket . Naast een uitgebreid pakket van extralegale voordelen geniet je ook van een flexibel uurrooster en de mogelijkheid tot thuiswerk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier