Designer High Voltage (Microstation)
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
4 dagen geleden

Functie

Welke uitdaging ga je aan?

Als High Voltage Designer werk je nauw samen met de Project Leader in het design van ondergrondse High Voltage kabelverbindingen.

 • Je stelt de plannen en documenten op voor de realisatie van nieuwe (of aanpassing van bestaande) ondergrondse High Voltage kabelverbindingen tijdens de voorstudie alsook tijdens de ontwerp-, vergunnings- en uitvoeringsfase.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, het aanpassen en de coördinatie van vergunningsplannen, uitvoeringsplannen en asbuiltplannen.
 • Je ondersteunt de Project Leader in ad hoc taken tijdens de diverse fasen van het project.
 • Je werkt vanuit het ARCADIS kantoor in Gent voor projecten in diverse regio’s van België (Vlaams Gewest, Waals Gewest, Brussels Hoofdstedelijk Gewest).
 • Profiel

  Wat heb jij in je mars?

 • Je beschikt over een diploma OF ervaring in een technische richting (elektromechanica, elektrotechniek, mechanica, bouwkunde, )
 • Je hebt kennis van Microstation v8i OF je hebt een goede kennis van AUTOCAD en bent bereid om Microstation aan te leren.
 • Je bent een enthousiaste teamplayer, in staat om bepaalde taken te coördineren in de ondersteuning van collega junior designers.
 • Je hebt een uitgesproken interesse in design en tekenwerk.
 • Aanbod

  ARCADIS People First Strategy

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten. Nice to know : Arcadis investeert jaarlijks zo'n 1,5 miljoen euro in opleidingen voor haar werknemers!

  Bij Arcadis kom je terecht in een maatschappelijk betrokken bedrijf dat medewerkers de kans wil geven zich te ontplooien.

  Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën. Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van ons bedrijf .

  Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien, en waarin medewerkers gerespecteerd en gesteund worden in de rol die zij hebben bij het nemen van beslissingen.

  Een divers en bekwaam team medewerkers is essentieel om tot succesvolle projecten te komen.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen via benefits work (waarbij je zeer uiteenlopende kortingen krijgt bij privé-aankopen), ecocheques, Verder laat ons Flex Income Plan je toe om jouw loon af te stemmen op jouw privé- en professionele situatie.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer! Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier