Technieker (M/V/X)
Over Ago
Genk
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in Genk zijn wij zeer dringend op zoek naar een Technieker.

Als Technieker verricht je zowel preventief als curatief onderhoud. Dat kan zowel op elektrisch, mechanisch, pneumatische en hydraulisch vlak zodat een maximale beschikbaarheid van de installaties en een minimum aan productiestilstanden gegarandeerd wordt.

Je ondersteunt bij de omstelling van de technische productie installaties. Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of de systemen juist functioneren.

Je wordt betrokken bij technische verbeteringsprojecten en installatie van nieuwe machines. Kennis waterzuivering is een enorm pluspunt.

Heb je interesse in deze vacature, mag je ons steeds telefonisch (014 / 56.46.46) of per mail (geel.technics ago.jobs) contacteren.

Vereisten

Je bent bij voorkeur elektromechanisch geschoold.

Je hebt kennis pneumatica, hydraulica en TIG Lassen.

Kennis van stoom en algemene nutsvoorzieningen.

Je bent zowel zelfstandig als een team-player, je denkt oplossingsgericht, neemt initiatief en je bent hands-on ingesteld.

Je komt met plezier werken!

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Een vast contract bij een stabiel voeding / productiebedrijf.

  Een technisch uitdagende job.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Geel Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier