Afdeling Dier en Mens
KU Leuven
Leuven
4 dagen geleden

De onderzoeksgroepen Gastheer-pathogeen interacties’ en het Laboratorium voor Genetechnologie’ van de Afdeling Dier en Mens (A2H) van het Departement Biosystemen (BIOSYST) focussen hun onderzoek naar de moleculaire interacties tussen virussen en hun gastheer.

In hun onderzoeksgedreven onderwijs verzorgen zij vakken binnen de masterrichtingen Cellular and genetic engineering’, Bioinformatics’ en Landbouwkunde’.

De kandidaat moet een masterdiploma in de bio-ingenieurswetenschappen hebben, bij voorkeur in Cel- en Genbiotechnologie of equivalent.

De kandidaat heeft ervaring met coaching, teamwork en communicatie. De kandidaat moet vloeiend kunnen spreken, lezen en schrijven in het Engels en bij voorkeur ook in het Nederlands.

Wenselijk :

 • Wetenschappelijke onderzoekservaring
 • Ervaring met de begeleiding van Bachelor enMasterstudenten
 • Ervaring met de planning en de organisatie vanpractica
 • De onderzoeksgroepen willen de succesvolle kandidaat laten meewerken in onderwijsprojecten en innovaties die de integratie onderzoek en onderwijs versterken en die toekomstgericht zijn op vlak van online content ontwikkeling.

  Belangrijke elementen die hierbij aan bod komen zijn Moleculair-biotechnologische (recombinante eeiwitexpressie, western BLOT, Yeast-two hybrid, CRISPR / Cas analyse) en immunologische technieken (ELISA), naast ontwikkelingen van didactische aard.

  Alternatieve voor dierproeven, ontwikkeling van online leermodules en oefeningen, cursusontwikkeling).

  Specifieke onderwijsondersteuning zal voor de volgende vakken gelden : Integrated Practicals of Molecular Biotechnology’, Seminar Cellular and Genetic Engineering’, Immunologie’, Applied Synthetic Microbiology’, Biotechnology in a Professional and Societal Context’ , Gentechnologie’ en Bioinformatics and Genome Technology’

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier