Continuous Improvement Manager
Ausy
Buggenhout, E Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Gedreven, georganiseerd, pragmatisch, communicatief, overtuigend, en resultaatgericht? Al ervaring in Lean management en op zoek naar een functie als continous improvement manager?

Ik kom graag met jou in contact : Geert.dams cx.ausy.be of 0499 53 09 98. DS Smith is een wereldwijde, toonaangevende speler in de verpakkingsindustrie.

Klanten kunnen bij ons terecht voor een breed gamma aan verpakkingsoplossingen dat inspeelt op hun specifieke noden en behoeften.

Onze klanten waarderen ons voor onze on-time delivery, de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening. Intern streven we dagelijks naar een veilige en motiverende werkomgeving en zijn we actief bezig met ecologie en milieu.

Onze productievestiging in Buggenhout bestaat uit een volledig geautomatiseerde golfkartonmachine waar 120 medewerkers werken, waarvan de meerderheid in een 3 ploegensysteem.

Functiebeschrijving - Je biedt leiderschap en coaching aan de Site bij de ontwikkeling, implementatie en duurzaamheid van de DS Smith (lean) Way en dit op alle niveaus in de hele organisatie.

 • Je initieert verbeterprojecten en werkt richtlijnen uit op bedrijfs- en machine niveau. - Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren, regelen en monitoren van de uitvoering van verbeterprojecten.
 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitwerken van best practices en je creëert een cultuur van continue verbetering in de gehele organisatie.
 • Je ontwikkelt langdurige relaties met belangrijke leiders en belanghebbenden in het Lean-programma om effectief eigenaarschap en vooruitgang te garanderen.
 • Je assisteert bij de ontwikkeling en coördinatie van de LEM-beoordelingen. - Je bent verantwoordelijk voor het meten en beoordelen van de ontwikkeling en implementatie van Lean en rapporteert aan de Senior Lean coach / Plant Manager.
 • Je staat in voor het ontwikkelen, coördineren en beoordelen van alle Lean trainings- en ontwikkelingsprogramma's. Functie-eisen - Je bezit een master- of bachelordiploma in een technische richting.
 • Je hebt al een aantal jaar gewerkt in een technische omgeving in een gelijkaardige functie. - Je hebt ervaring met Lean management en continue verbeteringsmethodologieën.
 • Je bent een sterke overtuiger en bent bereid om anderen te coachen bij het toepassen van de tools en technieken. - Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels, Frans is een plus. Arbeidsvoorwaarden Vanzelfsprekend word je marktconform salaris aangevuld met een pakket aan extralegale voordelen.
 • Verder ook zin om aan de slag te gaan in een kernfunctie van een financieel gezond en groeiend bedrijf, een wereldspeler in de niche van golfkarton?

  Spreekt een losse werksfeer, vlakke organisatie en een technisch vooruitstrevende omgeving je aan? Contacteer me : geert.dams cx.ausy.be 0499 53 09 98

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier