TECHNISCH OPERATOR (LANDEN) (M/V/X)
Manpower
Landen, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Je staat in voor het uitvoeren van productie-opdrachten volgens instructies en het ontvangst van de goederen. Bovendien bedien je een volautomatische afzaklijn en voer je manuele productie-opdrachten uit.

Ook zorg je voor de aanvoer van grondstoffen en afvoer van afgewerkte producten.

Bovendien zorg je voor de stapeling van goederen in het magazijn en voer je magazijnopdrachten uit. Je werkt met een scanner en je voert heftruckwerk en manueel magazijnswerk uit.

Ook sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens en je zorgt voor de orde en netheid op de werkvloer. Je overlegt met het labo en de kwaliteitsafdeling en je zorgt voor de werkverdeling bij de operatoren.

Je bent ervaren in een productie- en / of logistieke omgeving. Of je bent schoolverlater en je hebt grote interesse in productie en logistieke processen.

Je hebt ervaring met de bediening van volautomatische machines, ervaring met de handscanner is een pluspunt.

Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck.

Je hebt een hands-on-mentaliteit, je bent gemotiveerd en je draagt bij aan het verbeteren van de werkprocedures.

Orde en netheid draag je hoog in het vaandel.

Je bent flexibel en draagt verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van de opdrachten.

Je kan zelfstandig taken uitvoeren.

Je bent bereid om te werken in flexibele uurroosters volgens de seizoenen (Deels 3-ploegen, Deels 2-ploegen, Deels dagdienst)

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier