Junior Java Developer (locatie Kortrijk)
Smals
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
13 uur geleden
source : Jobat

Voor onze software factory in Kortrijk zijn we op zoek naar Junior Java Developers.

Als Junior Java Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd : beheer van een product backlog, pokerplanningsessies, dagelijkse stand-

up meetings, opsplitsing van het werk in sprints van 2 tot 3 weken, retrospectives, ...

Deze manier van werken laat elk teamlid toe sterk bij het project betrokken te zijn en bij te dragen aan de richtingen die bepaald worden.

Je neemt deel aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op basis van de bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks.

Op basis van de functionele analysedocumenten, opgesteld door de analisten en de technische richtlijnen van de architecten, zorg je voor de ontwikkeling, de testing en de documentatie van de ontwikkelde toepassingen.

Je bent ook verantwoordelijk voor het oplossen van bugs in de code, evolutief onderhoud en voor het ontwikkelen van nieuwe functies.

Je behaalde een bachelor in de Informatica en hebt kennis van de volgende technologieën : Java EE, Spring, Hibernate, JSF, Javascript / Angular, Design Pattern, Web Services Soap (XML), Web Services Rest (JSON), DBMS / SQL, Test Driven Development, Agile.

Je bent nieuwsgierig en gepassioneerd door nieuwe technologieën en hebt een uitstekend leervermogen.

Je kan autonoom en op methodische wijze werken en kan je prioriteiten bepalen.

Tot slot heb je ook een passieve kennis van de tweede landstaal.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier