Project Manager Digitalisatie
USG Professionals
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Verantwoordelijkheden

Plan project

Op basis van de formulering van de behoeften stelt de functie een projectplan op en stelt het voor aan de opdrachtgevers (projectsponsors) met een planning, een budget, een op te leveren scope, projectgovernance, succescriteria en voorwaarden voor succes, evenals een risicobeperkingsplan, dit door alle mogelijke impactgebieden te identificeren (communicatie, HR, proces, juridisch .... ).

Bronnen en mogelijkheden

 • De functie definieert de kwalitatieve en kwantitatieve behoeften aan middelen, selecteert ze (intern en extern, IT en Business);
 • het verdeelt subprojecten en verantwoordelijkheden onder projectleden op basis van de rollen van elk project.

  Project Plan Management

 • De functie leidt het project, bewaakt en bewaakt de voortgang; het biedt transparantie over de status van de verbintenissen jegens de sponsor, zorgt voor de voltooiing van de stappen en de goede uitvoering van de verantwoordelijkheden en activiteiten van de middelen;
 • het voldoet aan de eisen van project governance bij P&V en neemt indien nodig corrigerende maatregelen.

  Motivatie en mobilisatie

  De functie creëert een klimaat dat het zoeken naar oplossingen stimuleert ("oplossingsgericht versus probleemgericht"); het creëert situaties om vertrouwen en effectieve communicatie in het projectteam te genereren, waardoor de motivatie en het gevoel van eenheid van dit team worden versterkt.

  Stakeholdermanagement

  De functie zorgt voor de realisatie van het project en beheert de verschillende belanghebbenden en hun interacties; het zorgt te allen tijde voor de juiste betrokkenheid van de verschillende belanghebbenden.

  Projectevaluatie en rapportage

  De functie voert een regelmatige evaluatie uit van het project, de verschillende fasen (projectplan) en het eindresultaat.

  Het verzorgt rapportage (verslag van de aanpak, geboekte vooruitgang, behaalde kwaliteit, budgettaire situatie) namens de sponsor tijdens terugkerende governance forums.

  Profiel

  Profiel : Universitair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring

  Taal : goede kennis van het FR-NL-EN

  Vereiste kennis en vaardigheden

  Relevante kennis en ervaring in projectmanagementToegepaste kennis van projectmanagementmethodologieBudgetbeheerRisicobeheerKwaliteit

  Gewenste kwaliteiten

  Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie, in staat om te communiceren op verschillende niveaus van de organisatieProactiefAanpasbaar en flexiblePragmatisch en resultaatgerichtAccuraatZelfstandig

  Nice to haves

  Kennis van PlanviewErvaring met verzekeringenErvaring met Inbound en Outbound processenInfra Ervaring

  Talent moet in de watten worden gelegd. Daarom bieden we je niet alleen een vast contract van onbepaalde duur aan in ruil voor je kennis en inzet.

  We treden ook op als uw loopbaanplanner en gaan op zoek naar de beste kansen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden voor u.

  Naast je competitief salaris krijg je heel wat extralegale voordelen (dagvergoeding, groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, ...).

  Ben je een freelancer? Uiteraard kom je ook in aanmerking en ontvang je een scherp tarief.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier