INTERNATIONAL SHIPPING COORDINATOR
Hays Response Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
13 dagen geleden
source : Jobat

Als shipping coordinator sta je in voor de transportorganisatie, wat betekent dat je ervoor zorgt dat de lading op het voorziene tijdstip kan vertrekken.

Je verstuurt de goederen met een minimum aan kosten in de bestaande, afgesproken transport set-up. Verder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van alle verzendingsadministratie.

Je zorgt er ook voor dat afwijkingen proactief opgevangen, gelogd en opgelost worden op een kostenefficiënte manier en met een klantvriendelijke aanpak.

Je initieert eventuele verbeteringen van de processen. Je onderhoudt de contacten met de klanten en lost eventuele operationele en / of administratieve problemen op.

Om in aanmerking te komen voor de vacature van shipping coordinator bij Volvo Trucks genoot je een hogere opleiding of heb je relevante ervaring.

Je bent klantgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Verder ben je een teamspeler die ook zelfstandig goed kan functioneren.

Je bent analytisch ingesteld, vindingrijk en oplossingsgericht. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands én Engels; kennis Frans is een pluspunt.

We zoeken mensen die bereid zijn om te werken in dag, ploegen of vaste late ploeg. Dit betreft een tijdelijke opdracht van begin juni tot eind september.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier