Projectleider
Whoohoo
Gent, Belgium
5 dagen geleden

Over de functie

Als projectleider behandel je projecten van A tot Z. Doordat je bij ieder aspect van het project betrokken bent, kan je ook een kwalitatieve update geven aan de klant.

Je gaat een uitlopende projecten behandelen, waardoor je met verschillende soorten omgevingen in aanraking zal komen. Dit houdt onder andere offshore, voeding, chemie en staalnijverheid in.

Het zijn steeds de zwaardere constructies waarmee je in aanraking komt. Je start als projectleider echt bij het uitklaren van de noden en de mogelijke oplossingen.

Prospectie zal je niet moeten behandelen, aangezien één van de zaakvoerders dit op zich neemt.

 • Technisch en financieel voorstel formuleren naar de klant
 • Werkvoorbereiding en calculatie met ondersteuning van dienst aankoop
 • Projectplanning
 • Opvolging project
 • Nauwe samenwerking met tekenaar, werfleider en zaakvoerders
 • Functie eisen

 • Je hebt reeds ervaring op vlak van staalconstructies, waaronder platformen en steunstructuren, silo- en tankenbouw, industriële piping, trapleuningen, constructiemaatwerk en overkappingen
 • Je hebt een commerciële ingesteldheid, waarbij je op een technisch kwalitatief uitvoerbaar project mikt
 • Je hebt leidinggevende en organisatorische capaciteiten
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht bij een familiale KMO actief in staalconstructies. Dit houdt platformen en steunstructuren, silo- en tankenbouw, industriële piping in, maar wordt ook sporadisch aangevuld met trapleuningen, constructiemaatwerk en overkappingen.

  Een waaier aan activiteiten dus, waarbij ze wel gekenmerkt worden door de grotere en industriële projecten.

  Ze werken steeds op maat van de klant, waarbij gestart wordt van een professionele opmaak van het conceptueel ontwerp. De engineering, productie en onderhoud behandelen ze binnenshuis.

  Zo kunnen ze steeds de gevraagde kwaliteit leveren.

  Er hangt een goedlachse sfeer, waarbij de projectleiders een goede band met de productie hebben. Ook de zaakvoerders zijn nog regelmatig aanwezig, zodat ze betrokken blijven bij het reilen en zeilen van de dagdagelijkse activiteiten.

  Het bedrijf is goed bereikbaar en gelegen tussen Gent en Antwerpen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier