Dispatcher
Manpower
Machelen (Vl.Br.), Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationaal bedrijf actief in transport en logistiek, zijn wij op zoek naar een Dispatcher die verantwoordelijk wordt voor de intake en opvolging van transportopdrachten van verschillende klanten.

In je nieuwe functie sta je o.a. in voor de samenstelling van de lading zodat de capaciteiten zo efficiënt mogelijk worden benut.

Hierbij streef je naar een optimaal rendement en stel je prioriteiten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de effectieve opvolging van de transporten en zoek je naar snelle oplossingen bij operationele problemen.

Voor deze functie ben je in het bezit van een Bachelor logistiek of heb je al een eerste relevante ervaring binnen een logistieke organisatie.

Als dispatcher beschik je over een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels. Bovendien werk je goed met MS Office en ben je bereid nieuwe software systemen aan te leren.

Je bent commercieel ingesteld en bent sterk klantgericht. Bovendien ben je een problemsolver die kan omgaan met de nodige druk en heb je geen 9to5-mentaliteit.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier