Electronic design engineer
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Als electronic design engineer maak je elektronische designs voor space projects. De elektronische ontwerpen hebben specifieke eisen omwille van rad-hard toepassingen.

De datapakketten bestaan uit zowel schema's en documentatie als testrapporten en de testprocedures.

Functie eisen

 • Master in ingenieurswetenschappen - elektronica met een eerste ervaring
 • Ervaring met tools voor elektronische circuits zijn een plus
 • Je hebt kennis van CAD
 • Je spreekt vlot Engels en Nederlands
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op vlak van de ontwikkeling van militaire systemen, veiligheid en luchtvaarttechnologie.

  Hun projecten zijn uitdagend en technologisch zeer vernieuwend. Het bedrijf stelt meer dan 90 mensen te werk waardoor er veel opportuniteiten tot bijleren en doorgroei bestaan.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier