Tender Coordinator Bouw
ARCADIS Belgium nv
Brussel, BE
6 dagen geleden

Functie

De Tender Coordinator bouwprojecten heeft als voornaamste doel ervoor zorgen dat we kwaliteitsvolle offertes en contracten realiseren.

Dit door in te zetten op diverse domeinen :

 • Ondersteuning en input leveren bij de beoordeling van haalbaarheid van opdrachten, scope management, over de afdeling Bouw van ARCADIS.
 • Schrijven van offertes en contracten, met coherente, technisch correcte en vlot leesbare teksten binnen een herkenbare stijl, met een duidelijk rode draad en met een value proposition mindset.
 • Coördineren van het offerteproces : offerte-vragen doornemen en synthetiseren van de opdracht, samenwerken met het commercieel team (front en back office) en de afdeling bouw voor een kwaliteitsvolle offerte-en contractopmaak (verzamelen input, vakinhoudelijke aftoetsing, prijsopmaak, ), eindcontrole voor ondertekening en aflevering bij de klant, opvolging na indienen offerte (ontvangst, feedback, (niet-)aanvaarding, lessons learned, ) en contract (ontvangst, ondertekening, archivering, ), (doen) respecteren van timing en deadlines.
 • Zorgen voor een succesvolle overdracht commercieel operationeel : opmaak van het eerste projectplan in nauwe samenwerking met de projectmanager.
 • Profiel

 • Tweetalig : NL / FR en goede kennis van het engels.
 • Enkele jaren ervaring als Projectleider / Projectmanager binnen bouwprojecten
 • Empathisch en creatief
 • Sterke communicatie en consultancy skills
 • Als Tender Manager heeft u een achtergrond bij voorkeur in bouwgerelateerde projecten
 • Proactief, resultaat gedreven, zelfstandig en sterk analytisch
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Contactpersoon

  Marina Ceulemans T : (0) 476 245 139

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier