Monteur centrale verwarming (m/v)
Konvert Construct Bree
Neerpelt, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf gelegen te Pelt is Konvert Construct op zoek naar een monteur centrale verwarming. Heb je ervaring? Ben je woonachtig in de regio?

Solliciteer vandaag nog, je komt terecht in een ervaren en dynamisch team.

Aanbod

Bekleding plaatsen (tegels, faience, tapijt, linoleum, ...). Afvoerleidingen installeren op afschot en de waterdichtheid ervan controleren.

De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ).

Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, .

 • Sanitair meubilair assembleren en plaatsen. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen. Uitrusting voor specifieke installaties plaatsen (balneo- en hydrotherapie, zwembad, .
 • Werken aan : Beveiligingen tegen drinkwatervervuiling. Werken aan : HVAC-systemen. Werken aan : Brandbestrijdingsinstallaties (droge stijgleidingen, sprinklerinstallaties, ).
 • Werken aan : Individuele gasverwarmingstoestellen. Werken aan : Installaties voor gebruik van regenwater. Werken aan : Klimaatregelingsinstallaties (HVAC).

  Werken aan : Kranen, wastafels en gootstenen. Werken aan : Leidingnetten voor specifieke stoffen (perslucht, stikstof, zuren, ).

  Werken aan : Overdruk- en drukreductietoestellen. Werken aan : Toestellen voor de behandeling van afvalwater (terugslagtoestellen, bezinkput, benzine-afscheider, ).

  Werken aan : Sanitair. Werken aan : Ventilatie- en airconditioningsystemen voor huishoudelijk gebruik. Werken aan : Verwarming.

  Werken aan : WC-potten, geurafsluiters, stortbakken, valpijpen. Werken aan : Warmwatertoestellen op elektriciteit of gas (doorstroom- en voorraadboilers).

  Werken aan : Waterbehandelingstoestellen (waterontharders, ). Werken aan : Zonthermische systemen (zonneboilers, ). Werken aan : Zwembaden Aantrekkelijk loon volgens bouwbarema Werven zijn steeds in Limburg gelegen Optie vast contract

  Vereiste kwalificaties

  Enige ervaring in de sector Hands-on mentaliteit

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier