Directeur
11.11.11
Brussel, BE
4 dagen geleden

TWI is een maatwerkbedrijf (vroegere beschutte werkplaats) gelegen in Brussel en biedt werk aan 175 mensen, waarvan 150 met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij geven hen alle kansen om zich te realiseren in hun werk en hun competenties verder te ontwikkelen. Wij bieden een gevarieerd gamma van diensten aan, steeds op maat van onze klanten én onze medewerkers.

Wij werken hoofdzakelijk in onderaanneming voor bedrijven en dit zowel in onze eigen ateliers als op verplaatsing bij de klant.

Om in te staan voor de leiding van TWI VZW, zijn wij op zoek naar een DIRECTEUR.Jouw profiel : Je hebt een masterdiploma in de economische, commerciële of menswetenschappelijke richting of een relevante professionele ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt minstens 5 jaar concrete ervaring in de diverse aspecten van leiding geven in de zorg of het bedrijfsleven. Je bent ambitieus in het verstevigen van de resultaten en het uitbreiden van de werking.

Je kan strategische doelen vertalen naar praktisch uitvoerbare taken. Je weet dat TWI waardengedreven en christelijk geïnspireerd is.

In jouw werking en in die van de organisatie zorg je voor een sfeer van respect voor alle inspiraties . Je bent voldoende zelfkritisch en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Je bent tweetalig (Nederlands-Frans) Jouw takenpakket : Als directeur ben je verantwoordelijk voor de algemene dagdagelijkse leiding van Maatwerkbedrijf TWI binnen de missie en visie van de Broeders van Liefde en de beleidslijnen van de Raad van Bestuur.

Je geeft samen met de Unit verantwoordelijken, HR- en activeringsverantwoordelijke en financieel en businessverantwoordelijke leiding aan het bedrijf.

Je stemt de prioriteiten van de werking af op de lokale en regionale ontwikkelingen en vertegenwoordigt de vzw bij lokale en regionale externe contacten.

Je hebt tot voornaamste opdrachten het uitbouwen en garanderen van een degelijke commerciële en financiële werking, een bedrijfscultuur van empowerment van de doelgroepmedewerkers en het uitstippelen van het beleid op vlak van activering en tewerkstelling.

Je legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur voor de behaalde resultaten en adviseert de bestuurders i.v.m. nieuwe ontwikkelingen binnen de sociale economie.

Ons aanbod : Een boeiende, ondernemende en gevarieerde functie in een mens-georiënteerde organisatie. Voltijds contract van onbepaalde duur, competitieve arbeids- en loonvoorwaarden met extralegale voordelen en firmawagen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier