plaatser veranda's
Randstad
Kampenhout, Vlaams-Brabant
2 dagen geleden

job description

Je takenpakket bestaat uit de plaatsing van aluminium veranda's van A-Z.Een goede afwerking is heel belangrijk, dit is prioriteit.

Als ploegbaas sta je in voor de communicatie tussen je team en de werkgever.Via een tablet communiceer je meermaals per dag met je werkgever om een hoge afwerkingsgraad te kunnen garanderen.

qualification

Heb je reeds enige ervaring in de schrijwerkerij of interesse in de job?Ben je nauwkeurig en is een goede afwerking voor jou prioriteit?

Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk?Solliciteer dan nu meteen! Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract.

Onmiddellijk contract van onbepaalde duur is ook bespreekbaar! Loon volgens de barema's in de bouw + maaltijdcheques Je komt terecht in een aangenaam bedrijf met een leuke werksfeer!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier