Technical Service Engineer NL-FR
Page Personnel Belgium
Waver, Walloon-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Als Technical Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, herstellen en onderhouden van ijswatersystemen en luchtbehandelingsgroepen.

Bedrijfsomschrijving Onze klant biedt de ruimste keuze aan oplossingen voor verwarming en koeling voor alle toepassingen en persoonlijke voorkeuren.

Omschrijving Als Technical Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, herstellen en onderhouden van ijswatersystemen en luchtbehandelingsgroepen.

De storingsanalyse en diagnosestelling voer je uit op een zelfstandige manier Je gaat de baan op naar klanten en rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden Je werkt zelfstandig en staat in contact met collega's en klanten Je stelt problemen vast en biedt een oplossing Profiel van kandidaat Je hebt een doorgedreven kennis in de koeltechniek door opleiding of ervaring Je hebt minstens 5 jaar ervaring in het inbedrijfstellen, herstellen en onderhouden van ijswatersystemen Kennis van ijswatersystemen met centrifugaal / turbocor compressoren is een pluspunt Je streeft ernaar een technisch expert te worden binnen een hoogtechnologische omgeving Je werkt proactief en je wil je klant de beste service bieden Je bent stressbestendig, je functioneert efficiënt, ook bij moeilijke situaties Je kan efficiënt en snel reageren op veranderingen of problemen, vragen van onze klanten Het spreekt voor zich dat je de kwaliteit van je werk uiterst belangrijk vindt Je beschikt over een rijbewijs B Je bent vlot in het Nederlands en in het Frans Aanbod Bij onze klant kan je rekenen op een afwisselende job, bij een internationale marktleider, die mensen stimuleert om te door te groeien en in teamverband te werken.

Vanaf je start kan je rekenen op grondige interne training en persoonlijke begeleiding. Een competitief salaris dat wordt aangevuld met een aantrekkelijk pakket extra legale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier