Personeelsverantwoordelijke
Actief Interim Eeklo
Evergem, E Flanders, BE
1 dag geleden
source : Monster

Functieomschrijving Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als personeelsverantwoordelijke? Schrikt een verantwoordelijke functie jou niet af?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant, een sterk groeiende onderneming met internationale uitstraling zijn wij op zoek naar een (junior) personeelsverantwoordelijke.

Na een stevige interne opleiding bent u verantwoordelijk voor het volledige HR proces van ongeveer 100 personeelsleden ( arbeiders en bedienden).

De klemtoon ligt in jouw job hoofdzakelijk op hard HR, dit in combinatie met selectie en recrutering. Je staat in voor de loonadministratie.

Dit kan inhouden aanwezigheden controleren, ziekte(verzuim), arbeidsongevallen aangeven, verlofregeling, loonvoorbereiding in samenwerking met het sociaal secretariaat, loonstaten controleren, dimona, arbeidsovereenkomsten opmaken, contact met het uizendkantoor, controle van de facturatie, sociale documenten opmaken,.

 • Je bent uiteraard een vertrouwenspersoon en staat dagdagelijks in communicatie met het management. Functie-eisen Je bent in het bezit van een bachelordiploma of masterdiploma Je heeft reeds ervaring als personeelsverantwoordelijke Je bent nauwkeurig, kritisch en stressbestendig Je bent cijfermatig ingesteld Je werkt autonoom en uiterst discreet Je bent een teamplayer met gevoel voor humor Arbeidsvoorwaarden Onze klant biedt u een uitdagende en zeer gevarieerde job met verantwoordelijkheid.
 • Alsook een grote mate van autonomie in een stabiele onderneming met een aangename werksfeer. Zij bieden je een loonpakket dat evolueert in uw functie op basis van uw inzet en prestaties.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier