polyvalent handlanger voor een openluchtmagazijn
Randstad
Zelzate, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Voor een internationale bouwfirma met een depot te Zelzate zijn we op zoek naar een polyvalent arbeiderIn het openluchtmagazijn staat u onder andere in voor : * Het manueel laden van containers met klein materiaal* het aanslaan van lasten* het assisteren bij aanleg kranen

 • garanderen van orde en netheid van het magazijn* beheer van het magazijn Werken in openlucht en zwaar fysieke arbeider uw ding?
 • Dan bent u misschien de persoon waar wij naar op zoek zijn!Bel snel

  qualification

  Continue buiten werken vormt voor u geen enkel probleemVoor zware fysieke arbeid draait u uw hand niet omU bent flexibel naar uren indien het gevraagd wordt ( eerder uitzonderlijk)U bent in het bezit van een VCA attest of bent bereid tot het volgen van een tweedaagse opleiding .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier