TECHNISCH ROBOT OPERATOR
Manpower
Herentals
5 dagen geleden

Job Description

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het vlotte verloop van het productieproces. Je controleert de vulmachines en robots, geeft deze een preventief onderhoud en je voert kwaliteitscontroles uit.

Eventuele storingen worden tijdig opgemerkt en je kan zelfstandig eenvoudige interventies uitvoeren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de afwerking van de geproduceerde stukken en je voorziet de werkpost van het nodige materiaal.

Client Description

Manpower Geel is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen . Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding.

Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity!

Manpower Geel zoekt (m / v)

Technisch robot operator

Voor een invloedrijk bedrijf dat zich vooral specialiseert in rotatiegieten, zijn wij opzoek naar een technisch robot operator.

Candidate Profile

Je hebt een technisch diploma in Mechanica of Elektromechanica of je bent gelijkwaardig door ervaring.

Aangezien de vlakke organisatiestructuur van het bedrijf, kan je je flexibel opstellen in een hecht team. Je hebt feeling en interesse voor techniek en je kan zelfstandig werken.

Veiligheid hoog in het vaandel dragen is een absolute must!

Een creatieve insteek is ook altijd een pluspunt.

Client Offer

Je komt terecht in een bedrijf dat al tientallen jaren ervaring heeft in het rotatiegieten. Je zal werken in een 2 - 3 ploegenstelsel waarbij je een gepast loon krijgt en extralegale voordelen.

Je bent bereid je technisch talent verder te ontwikkelen door interne trainingen te volgen. Na een geslaagde technische evaluatie, kan je onmiddellijk opstarten.

Lijkt deze vacature jou interessant? Stuur dan je CV door naar : office.geel manpower.be of neem contact op : 014 / 59 11 42

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier