Customer Service - BRUCARGO
ADEQUAT AALST
tewerkstelling1931 BRUCARGO
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Je wordt verantwoordelijk voor de vlekkeloze aansturing van de logistieke dienstverlenging van één of meerder klanten. Je fungeert als spil tussen klant en interne afdelingen of externe stakeholders, zodanig dat de juiste gegevens en planningen beschikbaar zijn voor het inkomende-, orderpick-, VAL- en uitgaande proces in het Warehouse en aan de klant specifieke afspraken en wensen wordt voldaan.

Naast de opvolging van de dagelijkse service naar de klant signaleer je onduidelijkheden en werk je samen met jouw verantwoordelijke en collega’s procedures uit om de efficiëntie en kwaliteit van onze dienstverlenging te verbeteren.

Andere taken in jouw rol :

Monitoren (realtime), met behulp van het warehousemanagementsysteem en / of transportplanningsprogramma en d.m.v. in- en externe afstemming, van het verloop van het pick / pack proces t.

 • o.v. afspraken met de klant;
 • Signaleren van verstoringen, informeren van de klant(en) en transporteurs van de verwachte vertragingen / wijzigingen;
 • Fungeren als eerste operationeel aanspreekpunt voor toegewezen klant(en) en als spil tussen klant en interne afdelingen;
 • Aangeven van mogelijke problemen / knelpunten, meedenken met de klant over oplossing;
 • Behandelen en doorspelen van klachten van de klant(en);
 • In voorkomende gevallen leveren van inbreng aan projecten ter verbetering van de processen en werkinstructies. Wie we zoeken :

  Je behaalde een Bachelor of Master diploma bij voorkeur in een bedrijfseconomische richting of in logistiek management. Je houdt van de uitdaging om in een complexe omgeving je weg te vinden Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen Basiskennis logistiek vereist.

  Air&Sea, Road of Warehousing )

  Profiel

  Talenkennis : Nederlands +Engels + Frans

  Goed Goede kennis van de courante MS Office-applicaties (Word en Excel).

  Wat we bieden Als wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen bieden we goede carrièremogelijkheden aan de juiste personen.

  Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers met plezier naar het werk gaan.

  Persoonlijke aandacht, open communicatie, collegialiteit en positieve bedrijfscultuur staan hierbij centraal.

  Onze werknemers hebben altijd de mogelijkheid de juiste training te volgen om professionele competenties verder te ontwikkelen.

  Technische competenties

 • Ik kan gemakkelijk mensen aanspreken en contacten onderhouden.
 • Ik blijf kalm of werk zelfs nog beter als het heel druk is, als ik opgejaagd word.
 • Aanbod

  Wij bieden je een fulltime baan bij een wereldwijde opererende onderneming op het gebied van lucht- en zeevracht, wegtransport en logistiek.

  Ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken?

  Wij maken graag kennis met jou! Solliciteer online en bezorg ons je cv en motivatiebrief

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier