werfcontroleur wegenbouw
Departement Mobiliteit en Openbare Werken
1000 Brussels
5 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. Om vlot te kunnen werken aan een betere mobiliteit, vind je afdelingen van AWV over heel Vlaanderen en in Brussel.

Bij AWV werken ruim 1400 mensen om onze wegen performant, veilig en toekomstgericht te maken.

Job description

We zoeken werfcontroleurs die mee willen bouwen aan de bruggen en wegen van de toekomst. Je uitvalsbasis zal in eerste instantie het district Pittem zijn, maar je kan ingezet worden voor projecten over de ganse provincie.

Als werfcontroleur wegenbouw zal je instaan voor controle op werken uitgevoerd door externe opdrachtnemers. Je draagt via deze controles bij tot een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Zo waak je erover dat werkzaamheden vlot, tijdig, veilig, kwaliteitsvol en volgens de gemaakte afspraken en voorschriften verlopen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen. Je werkt ook samen met andere werfcontroleurs bij aannemingen, de werfleider en projectmanager.

Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die vaak buiten wordt uitgeoefend.

Lees meer over het takenpakket, de organisatie en de selectieprocedure in het selectiereglement als bijlage bij extra documenten’.

Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure..

Searched Profile

 • Je hebt een bachelor diploma in een technische richting, bij voorkeur bachelor bouw.
 • Je kan, bij voorkeur, terugblikken op een eerste ervaring in een bouwkunde functie. Relevante werkervaring is een pluspunt, maar laatstejaarsstudenten komen ook in aanmerking.
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Je technische competenties

  Je hebt kennis van meetmethodes en wettelijke meeteenheden. Je hebt materiaalkennis van o.a. grond, asfalt, beton, Je kan technische plannen lezen en voorstellen doen voor aanpassingen.

  Bijkomende verwachtingen

  Voor sommige werven is er nacht- en weekendwerk vereist. Hiervoor is er compensatie voorzien

  We offer

  Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.

  Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

  Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal 2.419,99 euro (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier