Autotechnieker
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group beschikt over een eigen wagenpark van zo’n 5000 personenwagens en bestelwagens. Als autotechnieker bij het garageteam Personen- en Bestelwagens’ onderhoud en herstel je samen met je collega’s deze voertuigen.

Zo zorg je mee voor een vlot draaiend wagenpark én voor tevreden klanten.

In het herstelatelier van Colruyt Group voer je preventieve onderhoudswerken en klassieke herstellingen uit aan de wagens.

Je bent daarbij op alle vlakken goed omringd en werkt enkel met de modernste tools en diagnoseapparaten.

Je hebt een grote interesse in elektriciteit. De reden? Het wagenpark van Colruyt Group wordt steeds groener en het aandeel hybride-, CNG-, elektrische- en waterstofwagens stijgt jaar na jaar.

Dankzij extra opleidingen en cursussen blijf je perfect op de hoogte van de laatste technologische evoluties op de markt.

Heb je toch nog vragen? Dan kan je steeds rekenen op de ervaring en kennis van oudere collega’s. Op jouw beurt strekt je houding tot voorbeeld.

Je helpt je collega’s waar je kan, zorgt voor een aangename sfeer en werkt gestructureerd. Zo komt de flow in het atelier nooit in het gedrang.

Je werkt van maandag tot vrijdag in Halle. Je dag start om 7.30 u. en eindigt al om 16.30 u. Een halve dag per week krijg je bovendien vrijaf.

 • Vakkennis Je beschikt over een A2-diploma automechanica of electromechanica met interesse voor autotechnieken . Je hebt bovendien een goede kennis van of ervaring met auto-elektriciteit.
 • Leergierigheid Je bent bereid om je te verdiepen in nieuwe technologieën en om een CNG erkenning te behalen.
 • Klantgericht denken Je vergeet nooit voor wie je in de eerste plaats werkt : je klanten. Je bent pas tevreden wanneer een wagen technisch 100 % in orde is.
 • Rijbewijs B Je beschikt over een rijbewijs B om de wagens te verplaatsen.
 • Talenkennis Je bent tweetalig Nederlands-Frans.
 • Opleiding-on-the-job Je staat met beide voeten in de praktijk en kunt tegelijk opleidingen volgen. Zo leer je veel in een hoog tempo.
 • Teamgeest Je werkt graag in teamverband. Iemand helpen of kennis delen? Dat doen we hier met veel plezier!
 • Afwisseling In de garage van Colruyt Group werk je met verschillende merken. Naast de traditionele technologieën wordt er ook veel aandacht besteed aan CNG-, waterstof- en elektrische wagens.
 • Extralegale voordelen Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier