Floréac | Sales support medewerker backoffice
Floré Group
Lochristi, België
4 uur geleden

Wat zijn de verschillende aspecten van de job?

 • Je werkt mee aan de verdere digitalisering van de afdeling en de optimalisatie van onze administratieve processen : Je participeert aan digitaliseringsprojecten o.
 • a. EDI opzetten met klanten, webshop-optimalisatieJe analyseert kritisch de administratieve processen, je doet verbetervoorstellen en werkt mee aan de implementatie ervan zodat de processen nog efficiënter verlopen.

 • Je garandeert elke dag een volledige en vlotte klantenservice waarbij je steeds denkt in termen van oplossingen voor de klant :
 • Je ondersteunt samen met je collega’s een team van in- en verkopers met administratieve taken.

  Je codeert en controleert de dagelijkse plantenbestellingen die binnen komen via de diverse digitale platformen (EDI, webshop) en volgt deze op.

  Je bouwt kennis op van onze klanten, voornamelijk tuincentra en bouwmarkten.

  Je kan, waar nodig, op een commerciële manier met de klant in interactie gaan, zowel mondeling als schriftelijk (NL / FR / Eng).

  Je overlegt vaak en werkt actief samen met collega’s van binnen en buiten de eigen afdeling

  Wat verlangen wij?

 • Je hebt een analytische geest en bent sterk in proces denken.
 • Je hebt een goede kennis van excel (o.a. draaitabellen, formules en functies) en ervaring met ERP pakketten / EDI
 • Je behaalde een diploma hoger onderwijs (bachelor / master). We verwelkomen ook gedreven schoolverlaters!
 • Je bent administratief nauwkeurig én commercieel ingesteld.
 • Je bent stressbestendig en flexibel ingesteld (er is in de sierteelt een sterke piekperiode in het voorjaar)
 • Wat bieden wij?

  De Floré Groep investeert in mensen. We bieden je een boeiende uitdaging, waar je de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om mee te denken en jezelf verder te ontwikkelen.

  Het betreft een voltijdse functie (40u, 12 recuperatiedagen), waarvoor een marktconforme verloning wordt voorzien, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een groeps-

  en hospitalisatieverzekering

  Onder het motto We live plants’ focust het handelsbedrijf Floréac uit Lochristi (België) zich in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland op gespecialiseerde retailers zoals tuincentra en bouwmarkten.

  We bieden hen een totaalassortiment van potplanten voor binnen en buiten, afkomstig van Denemarken tot Sicilië. Floréac maakt deel uit van de handelsdivisie van de Floré Groep.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier