Operator Lasmachine 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim Herentals
Grobbendonk, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Grobbendonk zijn we op zoek naar een Operator voor aan de lasmachine die in twee ploegen wilt werken.

 • Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor een optimale werking van de staalfabriek. Je staat in voor de productie van stalen netten.
 • Je werkt hierbij vanuit de controlekamer. Bij technische storingen verzorg je de eerste interventie. Je rapporteert dagelijks aan de productieverantwoordelijke.

  Vindt je jezelf hierin terug? Contacteer ons dan snel op het nummer 014 / 86.08.04 of stuur ons je CV naar herentals.interim konvert.be

  Aanbod

  Bestellingen ontvangen en leveringen plannen. De machines, toestellen en randapparatuur schoonmaken en onderhouden. Een eerste diagnose stellen bij storingenAanpassingen doorvoeren.

  Manuele productie- of verpakkingsbewerkingen, ... uitvoeren. Beschadigde producten en afval uit de productieketen halen, afgekeurde producten verwijderen en naar de recyclagezones brengen.

  De grondstoftoevoer van de machines controlerenDe producten controleren. Parameters invoeren (snelheid, debiet, temperatuur, )Het opstarten van de machine of lijn controleren.

  Onderdelen, machine-uitrustingen, monteren of demonteren. Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen.

  Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren Competitief loon Extra legale voordelen Leuke werkomgeving

  Vereiste kwalificaties

  Je beschikt over een technisch diploma A2. Je wil werken in een 2-ploegenstelsel. Je beschikt over voldoende verantwoordelijkheidszin en je neemt initiatief.

  Je werkt graag mee aan de realisatie van productiedoelstellingen. Je bent flexibel en positief ingesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier