Het Poetsbureau in Poperinge
Poetsbureau
Poperinge
3 dagen geleden

Wil jij je graag kandidaat stellen voor een van onze vacatures binnen de schoonmaak in regio Poperinge? Als je netheid en orde op prijs stelt, zelfstandig en discreet kunt werken en graag poetst, dan ben je bij Het Poetsbureau aan het juiste adres.

Bij ons krijg je de beste verloning in de sector, maar ook extralegale voordelen en een flexibele uurregeling. En dat alles terwijl je dicht bij huis werkt! Omdat onze klanten zo enthousiast zijn over onze kwaliteit, zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze schoonmaakvacatures in Poperinge.

Iets voor jou? Solliciteer voor een job als poetshulp bij Het Poetsbureau. Wil je graag dicht bij huis werken, ben je gemotiveerd en heb je oog voor kwaliteit?

Neem dan een kijkje in onze vacatures voor schoonmaak in Poperinge. Het Poetsbureau werkt duidelijk en betaalt goed. Omdat onze klanten zo enthousiast zijn over onze kwaliteit, zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor schoonmaakvacatures in Poperinge.

Iets voor jou? Solliciteer vandaag nog als poetshulp bij Het Poetsbureau. En werk binnenkort dicht bij huis tegen een competitief loon! Het Poetsbureau Poperinge helpt je graag verder in Poperinge en Vleteren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier