Junior Java Consultant
AMPLEXOR
Leuven, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Description Digitale transformatie! De core business van AMPLEXOR. Wij begeleiden grote klanten uit diverse sectoren met softwaretechnologie, webapplicaties en systeemintegratie .

Enkele namen? VRT, KBC, Daikin, you name it. Je hebt zeker al eens een website bezocht die wij met ons team gebouwd hebben.

We maken deel uit van AMPLEXOR International , een globaal bedrijf met 40 kantoren in 22 landen. Onze kantoren zijn gelegen in Leuven en in Gent , maar wij werken ook nauw samen met de collega's in Eindhoven, Cluj, Madrid en Nantes.

 • Je werkt binnen een multi-disciplinair team van Java developers, grafische designers, front-end developers, user experience specialisten, informatie architecten en dit onder de leiding van de projectleider en je technical lead Je implementeert en / of bouwt verder aan bestaande CMS-frameworks, waarbij je al je creatieve talent inzet Je verzorgt de integratie met de bestaande backend systemen van onze klanten Je denkt mee met de klant en samen met de rest van het team bepaal je tot in de details hoe een ontwerp technisch geïmplementeerd zal worden Requirements Je bent gepassioneerd door web development of application development ! Je beschikt over een diploma in de informatica (Bachelor of Master) of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je hebt een goede kennis van Java ; Je bent al in aanraking gekomen met HTML, CSS, Javascript, Git, XML, etc.; Je bent open minded en staat open voor verschillende technologieën en methodologieën (bv.

  Agile / Scrum); Je communiceert vlot in Nederlands en Engels ; Je werkt graag in team maar kan ook zelf je plan trekken.

 • Benefits Een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen ; Een persoonlijke coach die je loopbaan mee ondersteunt;
 • Grote enterprise projecten . Geen websites voor de bakker om de hoek; Een opleidingspakket op maat; Flexibiliteit . Je goed voelen in je job is voor ons belangrijk, een goede balans met je privéleven staat voorop;
 • Een leuke werkomgeving met toffe collega's; State-of-the-art ontwikkelingsplatformen en een snelle laptop; Doorgroeimogelijkheden (zowel horizontaal als verticaal : Senior Developer, Team Lead, Functioneel analist, Projectleider, Business Consultant...).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier