Accountant A-Y
MANPOWER
WAREGEM
10 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als accountant ben je de sleutelfiguur voor de administratieve taken binnen het bedrijf. Je bent diegene die de wettelijke verplichtingen volbrengt.

Je maakt de jaarrekeningen en verslagen om het boekjaar af te sluiten. Je controleert de aankoop- & verkoopfacturen en boekt deze correct in.

Je staat in voor de maandelijkse opmaak van de BTW aangifte.

Als accountant ben je verantwoordelijk voor de investeringsfacturen die je dient bij te houden ter controle van de budgettering, alsook voor het bekomen van financiële middelen bij de banken.

Je controleert de lonen en wedden zodat deze overeenstemmen met de boekhouding.

Het beantwoorden van enquêtes van de Nationale Bank maakt ook deel van jouw takenpakket.

Je stelt een geconsolideerd boekhoudkundig kwartaalresultaat op, maakt back-ups bij het ingeven van de dienstenfacturen en je valideert de facturen die bepaalde collega’s inboeken.

Ook moet je back-ups maken voor het hoofd van de boekhouding indien deze afwezig is (betalingen uitvoeren in Isabel, nazicht betalingen van voorafgaande dag).

Bedrijfsprofiel :

Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding.

Wij gaan telkens voluit voor de perfecte match’ tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity.

Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf die al jaren actief is in de houtsector uit de regio van Waregem, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde accountant.

Profiel

Als accountant bezit je bij voorkeur een bachelor Accountancy / Fiscaliteit en je kan reeds een werkervaring van 3 à 5 jaar voorleggen.

Je werkt uiteraard graag met cijfers. Als accountant ben je precies en werk je overzichtelijk. Je bent communicatief sterk in het Nederlands en je hebt ook een goede kennis van het Frans.

Je kan vlot werken met de PC. Je hebt kennis van SAP en Excel. Verder ben jij een gemotiveerde en leergierige persoon die graag in een dynamisch en open team terecht komt!

Jobgerelateerde competenties

 • De facturen, bankafschriften, bewijsstukken coderen en inboekenDe afstemmingscontrole op de bankrekeningen uitvoeren
 • De liquide middelen opvolgen en de betrouwbaarheid ervan valideren
 • De constitutieve elementen van de lonen, facturatie en betalingsopdrachten voorbereiden
 • De wettelijke fiscale en sociale aangiften opstellen en uitvoeren
 • De parameters van de boekhoudsystemen actualiseren (tarieven sociale bijdragen, ...)
 • Aanbod

  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf met een familiale sfeer waar je jezelf volledig kan ontplooien. Het is een voltijdse functie met een vast contract.

  Je kan rekenen op een correcte verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en groepsverzekering.

  Interesse in deze job? Stuur dan jouw CV door naar office.waregem manpower.be of meld je aan via www.manpower.be. Heb je nog vragen?

  Aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren via het nummer 056 62 28 70 en vraag naar Jaimie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier