Data Engineer (m/v)
Spikes
Hasselt, België
21 uur geleden

Omschrijving

Start vandaag aan de werkplek van morgen!

Word jij Data Engineer bij Spikes?

De persoon die deze businesskaartjes op zak heeft, is een echte creatieve denker . Eentje die kickt op het begeleiden van klanten bij het uitwerken en het opzetten van een lange termijn data strategie om een innovatieve, intelligente werkplek op basis van O365 te realiseren.

We zoeken een echte data expert die kost efficiënte, cloud gebaseerde systeem architecturen kan uitdenken voor real-time data pipelines.

Big data platformen, data warehouses, data virtualisatie en ETL zijn niks nieuw voor deze expert. Deze vakman is een echte krak in het verhogen van de data maturiteit van organisaties en kan hen converteren naar volwaardige data-driven organisaties.

Hij of zij is geen grijze muis, maar maakt graag een verschil. Ben jij deze data engineer en wil jij graag anderen helpen met strategische inzichten op basis van data?

Dan willen we je bij Spikes graag ontmoeten!

Jouw taak

Je bent een echte technicus, eentje die graag de uitersten van de nieuwste, technologische platformen opzoekt. Je weet om te gaan met beperkingen van bepaalde systemen en de grenzen van je kunnen steeds te verleggen.

Je brengt structuur in grote datasets dankzij jouw kennis van data technieken. Als data engineer pak je problemen aan met alternatieve en creatieve oplossingen.

Je bouwt de fundamenten van onze intelligente werkomgeving , waar onze data scientists mee aan de slag kunnen.

Jouw team

Je maakt deel uit van het Data & Analytics Team en staat er je mannetje. Je bent een echte deskundige en helpt het team graag verder met jouw expertise.

Oplossingen van anderen intrigeren jou en je weet ze steeds tot een hoger niveau te tillen. Zo realiseren jullie projecten binnen (of zelfs boven) de verwachtingen van de klant.

Jouw toekomst

Jouw toekomst bij Spikes ziet er veelbelovend uit. Je werkt voor grote, internationale organisaties en maakt hun werkprocessen vele malen efficiënter en intelligenter.

Je ontwikkelt de ene na de andere succesvolle oplossing en maakt tienduizenden users gelukkig met vernuftige communicatieplatformen die je zelf mee ontwerpt.

Jouw talenten

Je bent creatief met verschillende data platformen en hebt ook reeds enige ervaring en interesse in enkele van de Azure oplossingen zoals bijvoorbeeld HDInsights, Azure Data Lake, Azure Databricks, en Cosmos DB , je kent verschillende ETL tools als SSIS, Azure Data Factory en bent vertrouwd met Data Warehousing & data virtualisatie .

Je hebt reeds ervaring binnen dit domein. Daarvoor wist je een Master in IT of een diploma in de computerwetenschappen te bekomen of heb je ruime kennis opgebouwd binnen de data wereld .

Heb je daarnaast ook interesse in BI rapportering en / of Data Science, dan krijg je bij ons ook zeker de kans dit verder te ontplooien.

Eens jij je tanden ergens hebt ingezet, laat je niet los voor je 100% tevreden bent. Kortom je wilt gewoon de nieuwe Spikee worden!

Vereisten

Ontdek welk uitdagend project we voor jou in petto hebben en stuur je CV samen met een overtuigende e-mail naar ons door!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier