Asbestverwijderaar
Mourik International B.V.
Antwerpen, Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Je verwijdert asbesthoudende toepassingen; van golfplaten tot leidingisolatie en je voert ontstoffingswerken uit. Asbesthoudend materiaal maak je klaar voor transport naar de verwerker.

Alle werkzaamheden worden uiteraard altijd uitgevoerd binnen een volledig afgesloten zone en met gebruik van alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Samen met je teamleden voer je projecten uit van A tot Z en dit op de meest uiteenlopende locaties en steeds onder wisselende omstandigheden.

ProfielAls je dit reeds eerder gedaan hebt, is dit mooi meegenomenJe draait er je hand niet voor om zelfstandig te werken, maar je werkt net zo graag in een team waarbij je veiligheid nooit uit het oog verliestJe bent niet alleen handig maar ook flexibel en je kunt planmatig werkenNederlands spreken en begrijpen is voor jou geen probleemJe hebt een rijbewijs BBen je in het bezit van een VCA-attest dan is dat een pluspuntLees meer over Mourik n.

v. in BelgiƫDeze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier