Inside Sales Representative
Accent
Anderlecht, BE
5 uur geleden

Onze klant situeert zich binnen de automotivesector. Hun doel is om de klant te helpen in hun zoektocht naar eennieuwe of tweedehandswagen, moto's, motorhomes en lichtecommercile voertuigen.

Bij hun staat mobile, internet, groei eninnovatie centraal! Binnen deze sector zijn zij een gevestigdewaarde, zo beschikken zij over het grootste aanbod over heelEuropa.

Het is een bedrijf dat gemotiveerd is om steeds verder tegroeien enontwikkelen.

Functiebeschrijving

Voorde functie als Inside Sales Representative in Anderlecht bouw jelange termijn relaties op met bestaande klanten, maar ook metnieuwe klanten.

 • Je gaat een bestaand klantenportefeuille volledigbeheren; Je gaat prospecteren om nieuwe klanten aan te trekken.Dit zowel telefonisch als op de baan;
 • Je gaat je klantenadviseren over nieuwe producten en diensten; Je gaat meedenkenmet de klant om hun behoeften te kunnen invullen zodat je eenmeerwaarde betekent;
 • Je bent verantwoordelijk voor deadministratieve opvolging zoals het opmaken van offertes en deverwerking van deklantenorders.

  Functie-eisen

  Voorde functie als Inside Sales Representative in Anderlecht zoeken wijiemand met een persoonlijke aanpak en een vlotte opvolging.

 • Jehebt een sterke overtuigingskracht en je hebt een gezonde dosiscompetitiedrang; Je beheert vlot het Nederlands en het Frans,kennis van het Engels is een pluspunt;
 • Je hebt ervaring in eenB2Bomgeving.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voorde functie als Inside Sales Representative in Anderlecht krijg jevolgende verloning : Onmiddellijk een vast full time contract Aantrekkelijke vaste verloning Commissiesysteem Bedrijfswagen Tankkaart Gsm Bij dit bedrijf kan je 100% jezelf zijn in eeneerlijke en open werksfeer.

  Er is ruimte voor initiatief ensamenwerking om het beste resultaat te verkrijgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier