magazijnier - orderpicker (m/v)
Randstad
Wijnegem, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging in Wijnegem. Je zal voltijds inde vaste late ploeg aan de slag gaan. Dit betekent dat je van maandag tot en met donderdag tot 22u werkt en op vrijdag tot 18u.

Je dagelijkse takenpakket bestaat uit het klaarmaken van bestellingen, het netjes houden van hetmagazijn en het aanvullen van de rekken.

Je werkt met producten als tabak, snoep en frisdranken die reeds allemaal verpakt zijn. Dit maakt dat het aangename producten zijn om mee te werken.

We zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die op zoek zijn naar een stabiele job ineen aangename werkomgeving. Je komt terecht in een klein en aangenaam team.

qualification

 • Ervaring als orderpicker / magazijnier is een pluspunt, maar geen vereiste. De juiste instelling iseven belangrijk.- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (belangrijk voor de pakbonnen)-
 • Je bent stressbestendig en kan in een drukke omgeving werken.- Je bent fysiek in orde.- Je bent zeer gemotiveerd!- Je beschikt over eigen vervoer aangezien de werkplek moeilijk bereikbaar is met het openbaarvervoer.

  Let op : Enkel kandidaturen met CV worden behandeld! Op termijn is een vast contract mogelijk, na een positieveinterimperiode.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier