BI Developer
Smals
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Op basis van de functionele analyse maak je technische analyses voor de ontwikkeling van ETL-scripts en de opstelling van dashboards, rapporten en statistieken.

Meer concreet ontwikkel je ETL-scripts met Talend, voer je Unit-testen uit en volg je het Release Management op. Je implementeert extracts, dashboards, rapporten en statistieken met Tableau.

Daarnaast modelleer en onderhoud je SAP-Business Objects Universes en sta je in voor de implementatie en Unit-testen van de SAP-Business Objects-rapporten.

Tot slot installeer en configureer je Talend Enterprise, Tableau en SAP-Business Objects in de ontwikkel- en testomgeving.

Je beheert ook de users en de rechten en staat in voor het onderhoud van de software.Je behaalde een Bachelor in de informatica en hebt ervaring met het modelleren, ontwikkelen en onderhouden van Business Objects Architecture, Universes, rapporten & datawarehouses.

Je implementeerde al ETL-scripts en kan analyse-schema's (flow charts, klassediagrammen, sequence-diagrammen, ) lezen en begrijpen.

Je hebt een goede kennis van volgende domeinen : Business Objects, SQL, Oracle. Je bent een echte teamplayer maar kan ook zelfstandig werken.

Je bent creatief, hebt verantwoordelijkheidszin en je neemt initiatief om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden. Je hebt een passieve kennis van het Frans en het Engels.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier