ONDERHOUDSTECHNIEKER REGIO KORTRIJK
AGO Jobs & HR
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
11 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een nationale verdeler van heftrucks, zijn wij op zoek naar een service technieker in regio West-Vlaanderen (Kortrijk).

Als service technieker sta je in voor de reparaties, herstel en het onderhoud van heftrucks. Dit alles gebeurt op locatie bij de klant.

Je verplaatst je binnen een grote regio in en rond Kortrijk.Jouw voornaamste taken zijn : - Uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd.

 • Eindcontroles uitvoeren op de goede werking van de toestellen.- Onderhoudsbeurten uitvoeren volgens de richtlijnen van het bedrijf.
 • Alert reageren op verkoopsignalen en warm contact met de klanten behouden.
 • Je hebt kennis van elektriciteit en / of elektromechanica, bij voorkeur heb je ook een technische opleiding afgerond.Zelfstandig werken vormt voor jou geen probleem.

  Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid om je te verplaatsen binnen de regio.Klantvriendelijkheid is voor jou zeer belangrijk.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier