Stage Redactie
Mediahuis
Antwerpen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat
 • een Stagiair Redactie voor NRJ. En we denken dat jij de perfecte kandidaat bent.
 • is iemand die er wil in vliegen. Iemand die nog op de studiebanken zit, maar eigenlijk niet kan wachten om de theorie aan de praktijk te toetsen.

  Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

  Natuurlijk ken jij NRJ, de muziekzender die zich richt naar actieve luisteraars. Hit Music Only : daar gaan wij voor, elke dag opnieuw.

  Stage doen bij NRJ : dat is muziek beleven én doen beleven. En laat dat nu exact zijn wat jij wil doen!

  Wat je stageopdracht inhoudt : je versterkt onze redactie en werkt mee aan de live programma’s. Je zoekt naar onderwerpen en invalshoeken die onze luisteraars kunnen boeien, helpt bij het uitwerken en monteren van programma-

  items en maakt afspraken voor interviews. Zo breng jij fijne radiomomenten op antenne. Je zorgt er ook voor dat NRJ online en op verschillende sociale media een extra stem krijgt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier