Projectingenieur Elektriciteit
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als projectingenieur Elektriciteit vernieuw en breid je de elektrische installaties van Colruyt Group mee uit. We zoeken een enthousiaste persoon met gezond verstand om deze technische installaties mee te ontwerpen, op te volgen en op te leveren.

Concreet ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de concepten, het opvolgen van de installatiefirma's en het afleveren van een installatie aan de gebruiker.

Denk aan laag-en middenspanningsinstallaties van winkels, kantoorgebouwen, distributie- en productiesites, alsook noodstroom, groene stroomproductie en No Break installaties.

Je houdt daarbij rekening met alle aspecten (installatiekosten, onderhoud, wetgeving).

Je zoekt ook naar nieuwe mogelijkheden die we binnen Colruyt Group kunnen gebruiken zoals verlichtingstoestellen, beveiligingen

Je werkt samen met mensen uit verschillende afdelingen met uiteenlopende belangen (architecten, techniekers, werfcoördinatoren, winkelpersoneel, externen .

 • Vlot communiceren is hierbij onmisbaar.
 • Opleiding - Je bent ingenieur elektromechanica / elektriciteit of je hebt gelijkwaardige ervaring.
 • Ervaring is geen noodzaak, maar wel een pluspunt.

 • Zelfstandigheid - Na een opleidingsperiode werk je zelfstandig aan allerlei projecten.
 • Analytisch en conceptueel vermogen Je bent in staat om elektrische installaties te berekenen, verbanden te leggen en zelfstandig je expertise op te bouwen.
 • Talenkennis - Je bent tweetalig Nederlands en Frans en bezit een basiskennis in het Engels en het Duits. Zo kan je vlot communiceren met alle collega’s, alsook met externe leveranciers.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier