Stage HR Recruiter regio Brussel
Accent
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Wat houdt de job in?We zijn op zoek naar de ontbrekende schakel die onze klanten zoeken. Als HR Consultant breng je de noden van de klant in kaart en op basis daarvan zoek je de gepaste kandidaat.

In deze job heb je impact op het hele proces zowel langs kandidaat- als klantzijde. Wat zal je allemaal doen : ? Door mee te werken aan verschillende rekruteringsopdrachten krijg je inzicht in de Belgische arbeidsmarkt?

Actief deelnemen aan de briefing en zo je weekagenda vorm geven? Het samenstellen van een jobomschrijving op basis van de informatie van de klant?

Actief zoeken naar getalenteerde professionals via onze databank social media jobboards?? Meevolgen en zelf screenen van potentiële kandidaten?

Leren toepassen van diverse interviewtechnieken in een gesprek? Bijhouden en updaten van onze database? Ook administratie is part of the job : je leert de basisprincipes van sociale wetgeving.

Jouw profiel? Bezig met een bachelor- of masteropleiding? Je bent communicatief sterk en durft snel contact te leggen met anderen?

Leergierig : je wil inzicht krijgen in rekrutering maar ook in algemene bedrijfsprocessen? Je bent servicegericht en hebt zin om je commerciële kant aan te scherpen?

Je kan zelfstandig werken maar slaat een drink na het werk met collega?s ook niet graag over? Een positieve mindset en je staat open voor opbouwende feedback

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier