Monteur
Van Werven
Lanaken
2 dagen geleden

Van Werven recyclet 120.000 ton kunststoffen per jaar, vanuit zeven vestigingen in Europa. De secundaire grondstoffen krijgen een hoogwaardige toepassing in bijvoorbeeld nieuw meubilair, huishoudelijke artikelen en de automotive industrie.

Op onze vestiging in Lanaken (België) bouwden we twee jaar terug een state-of-the-art was- en maallijn, die inmiddels zo’n 240 ton schone kunststoffen per week produceert.

We zoeken een monteur die van A tot Z verantwoordelijk is voor deze lijn , vertelt general manager Arne Herpoele. Om de lijn in goede staat te houden, stel je een onderhoudsplan op en voer je die uit.

Zijn er problemen? Jij spoort de storingsoorzaak op en verhelpt deze.

Heb jij dit in de vingers? Lees verder voor alle concrete werkzaamheden en solliciteer via de link onderaan de vacature.

Werkzaamheden monteur

 • Je kunt zelfstandig storingsoorzaken opsporen en verhelpt deze. Daarnaast ben je bereid om storingsdiensten te draaien;
 • Je stelt een preventief onderhoudsplan op en voert dit uit;
 • Je doet mechanische herstellingen;
 • Je reviseert diverse machines;
 • Je houdt de voorraden bij.
 • We zoeken een technische collega, die ervaring heeft als monteur. Je hebt kennis van mechanisch en elektrisch onderhoud aan installaties, werkt oplossingsgericht en bent flexibel.

  We vinden het fijn als je kennis hebt van PLC-besturing en in het bezit bent van een heftruckcertificaat (of ben je bereid deze te halen).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier