Senior R&D Engineer - Chocolatier
Michael Page
Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Senior R&D Engineer - Chocolatier is verantwoordelijke voor een optimale innovatie van het gamma van chocoladeproducten, met als doel steeds een competitief voordeel te behouden.

Je zal bestaande producten optimaliseren en nieuwe ideeën in de praktijk omzetten.Je kan rekenen op uitdagende en afwisselende dagen, niet alleen in het labo maar ook aan de productielijn, waarin je nauw samenwerkt met de Operators en hun Management.

Je zal R&D-projecten sturen, waarin je aan de slag zal gaan in multidisciplinaire teams.Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de voedingssector.

Je rapporteert aan de Group Product Manager.Maakt de vertaalslag van de vraag van de klant, naar een afgewerkt product. Je neemt de lead in het ontwerpen van nieuwe recepten en ideeën op productniveauJe behaalde een Masterdiploma binnen een voeding technische richting of gelijk door ervaringJe hebt de nodige kennis van de gangbare productiemethodes om chocoladeproducten te bewerken en vervaardigen.

Je bent een dynamisch, ondernemend en energiek persoon.Je kan goed samenwerken met verschillende werknemers binnen de organisatie en weet te overtuigen waar nodig.

Je spreekt zeer goed Nederlands en EngelsEen uitdagende en gevarieerde functie bij een dynamische werkgever.Competitief salaris met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier