Calculator (m/v)
Konvert Interim Ieper
Lo-Reninge, BE
5 dagen geleden

Profiel

Konvert Interim zoekt een calculator om aan de slag te gaan in een metaalverwerkend bedrijf in Reninge. Het bedrijf is actief in stalinrichtingen en silo's.

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de offertes voor de vertegenwoordigers.

Aanbod

Bestellingen, stocks, terugzending van producten beheren en opvolgen. Documentatie zoeken, doorsturen of beheren. Documenten coderen, klasseren en archiveren.

Documenten invoeren en de lay-out verzorgenDocumenten doorsturen en klasseren. Klanten en opdrachtgevers informeren over de vordering van hun dossier en verslagen, vorderingsstaten, tijdspaden, .

 • doorsturen. Technische documenten afdrukken (plannen, maquettes, technische fiches, ...). Vergaderingen van de projectgroep organiserenVerslagen opstellen
 • Je komt terecht in een familiale werkomgeving, in een bedrijf in volle groei. Goede verloning. Je start ter vervanging van iemand die op pensioen gaat in het bedrijf.

  Vereiste kwalificaties

  Je werkt zeer punctueel. Je kan vlot overweg met MS Office. Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Je bent in het bezit van een bachelordiploma.

  Je hebt enige affiniteit met metaal of technische producten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier