Vrijwilliger Bezoekruimte Asse
CAW Halle Vilvoorde
Zellik
2 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

 • Een woonzoeker is een vrijwilliger die mensen ondersteunt en begeleidt in hun zoektocht naar een eigen plek, maar neemt het niet (volledig) over van de cliënt;
 • we werken krachtgericht en geloven in de groeikansen van iedereen. Je bent iemand die helpt zoeken naar beschikbare woningen.

  Er wordt samen gebeld om bezoeken te plannen met huisbazen en immokantoren. Indien gewenst ga je mee op huisbezoek en bied je ondersteuning bij het maken van afspraken, administratie en onderhandelingen.

  Gewenst profiel

  Je bent sociaal, empathisch en communicatief. Je kan discreet omgaan met vertrouwelijke informatie en je kan zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag.

  Je geeft niet zo snel op en blijft enthousiast en positief. Je hebt kennis van de plaatselijke huizenmarkt in regio Asse.

  Je kan je uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

  Ons aanbod

  Als woonzoeker werk je vanuit een samenwerkingsverband tussen CAW Halle-Vilvoorde, Hopperank en MFC Sint-Franciscus. Vanuit de verschillende diensten wordt professionele ondersteuning en mogelijkheid tot vorming geboden zodat jij ten volle het verschil kan maken bij de woningzoektochten voor de meest kwetsbare huurders.

  Je bent verzekerd doormiddel van een vrijwilligersovereenkomst en je reële onkosten worden vergoed.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier