verkoper/verkoopster tuinmeubels
Accent
Schoten, BE
il y a 2j

Missie : Bij onze klant willen ze menseninspireren om samen meer te genieten van het buiten-leven. Dat doenze met een ruim, toonaangevend en toegankelijktuinmeubelassortiment.

In een omnichannel omgeving waar de klantcentraal staat, vormen de persoonlijke service en klantgerichtadvies mee de basis voor een uitmuntende klantbeleving.

Marktleiderin Belgi voor tuinmeubelen

 • 20 jaar jong
 • Retailpark met 26 showrooms in Belgi en 5 inNederland
 • In volle groei en evolutie
 • Functiebeschrijving

  Voorde job als verkoper / verkoopster tuinmeubels in Schoten sta je invoor een warm onthaal van de klant. Je peilt naar hun behoeften endeze zo goed mogelijk vervullen.

  Verder willen we dat je deshowroom goed onderhoudt en zorgt dat deze er goed uitziet. Naasthet commercile pakket en het praktische, komen er nogadministratieve taken bij.

  Dit gaat voornamelijk richting het juistplaatsen van bestellling en een correcte administratieveafhandeling vandossiers.

  Functie-eisen

  Voorde job als verkoper / verkoopster tuinmeubelen in Schoten zoeken wevolgend profiel : We mogen niets anders verwachten dan eencommercieel talent als showroomverkoper.

  Bij voorkeur kan je danook al een eerste ervaring in sales / verkoop voorleggen maar dat isabsoluut geen vereiste. Beschrijven jou vrienden en kennissen jouals iemand die over een natuurlijke overtuigingskracht beschikt,kan dit ook al wel iets zijn voor jou.

  Daarnaast graag een beetjeflexibiliteit, soms moet je eens inspringen in een ander filiaal ennog belangrijker, onze klant is zaterdag en zondag geopend.

  Ditzijn dagen waar bijna altijd op gewerkt zal moeten worden.Natuurlijk is dit ook interessant voor jou, de meeste klanten komenop deze dagen en dan kan jij ook het beste verkopen met als gevolg->

  Arbeidsvoorwaarden

 • Eenuitdagende functie in een groeiend bedrijf
 • Eenbonussysteem bovenop het basisloon
 • Vaste vrijedagen doorheen de week, dit kan vairen tussen MA, DI, WOE, DO enVRIJ.
 • Een voltijds contract
 • Optie vast na een periode op uitzendbasis
 • Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature