kinderoppas
Randstad
Aalst, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

We zoeken thuisoppassers voor zieke kinderen die op regelmatige basis beschikbaar zijn, dit voor regio Aalst en omstreken.

De oppas gaat door bij de gezinnen thuis terwijl de ouders uit werken zijn. Taken : verzorging van het zieke kindje, toedienen medicatie, samen spelletjes spelen, eten klaarmaken, .

 • Je wordt telefonisch opgeroepen op basis van je eigen beschikbaarheden en je werkt met dagcontracten. We zoeken mensen die zich voor één of meerdere dagen per week (maandag tot en met vrijdag + eventueel op zaterdag) willen engageren op lange termijn.
 • Dit is een uitermate flexibele job, zo kan je enkel werken wanneer er zieke kindjes zijn. In het winterseizoen mag je rekenen op veel opdrachten, bij mooier weer kunnen we niet garanderen dat je steeds een opdracht krijgt.

  qualification

  De wetgeving omtrent het werken met kinderen is streng, je komt dus enkel in aanmerking met een zorg- of pedagogisch diploma.

  Een professionele ervaring met de doelgroep tussen 0 en 12 jaar is een must.Niet-professionele ervaring met kinderen (babysitting, speelpleinwerking, jeugdbeweging, .

 • kan een interessante aanvulling zijn, maar is niet voldoende op zich.De diplomavereisten zijn : - 7 BSO personenzorg (kinderzorg of thuis-
 • en bejaardenzorg) - 6 TSO personenzorg (gezondheids- en welzijnswetenschappen, jeugd- en gehandicaptenzorg of sociale en technische wetenschappen)-

  7 TSO personenzorg (internaatswerking of leefgroepenwerking)- een hoger pedagogisch diploma (kleuter- of lager onderwijs, )-

  een hoger diploma in een paramedische richting (verpleegkunde, orthopedagogie, psychologie,, ...)- Je beschikt over eigen vervoer om je te verplaatsen naar de woonplaats van het gezin en dit in een straal van 20 kilometer.

  vele gezinnen zijn niet bereikbaar met openbaar vervoer)- Je kan een blanco uittreksel uit het strafregister voorleggen, model 2.

 • Je bent minimaal 1 volledige dag / week (tussen 7u en 19u) beschikbaar en dit op lange termijn.- En last but not least : je bent iemand die geduldig en zorgzaam met kinderen omgaat.
 • Aanbod : - Een flexibele tewerkstelling op dagbasis met kinderen in functie van je eigen planning. - Je krijgt een mooie verloning aangevuld met een maaltijdvergoeding, ecocheques en koopkrachtpremie.

 • Werken in een huiselijke sfeer
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier