magazijnier
Randstad
Temse, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor een logistiek centrum in Temse zijn wij op zoek naar een veelzijdige, enthousiaste magazijnier. Ben jij zo iemand? Lees dan vooral verder.

 • In ontvangst nemen van de leveringen + de verwerking ervan- Uitpakken leveringen + kleine montage (vb. scooters, rolstoelen.
 • Stockeren materialen huur en verkoop- Magazijn op orde houden- Klaarzetten materialen voor de winkelleveringen- Post voorbereiden en klaarzetten
 • qualification

 • Je kan vlot met de PC werken en hebt bij voorkeur ervaring met ERP-pakketten- Je geraakt tot in Temse- Je kan zelfstandig en efficiënt werken- Je bent flexibel qua takenpakket- Je hebt reeds een mooie ervaring in een magazijn - Marktcomforme verloning, aangevuld met maaltijdcheques van 8 euro / gewerkte dag - Snelle opstart - Je komt terecht in een zeer fijne onderneming
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier