Payroll Medewerker
Accent
Vilvoorde, BE
4 dagen geleden

Onze partner is een toonaangevendeonderneming , dit voornamelijk op het gebied van werkplekervaringen facilitymanagement.

Functiebeschrijving

AlsJunior Payroll Specialist sta je samen met twee collega's invoor de correcte uitvoering van de loonverwerking van onzemedewerkers.

Hiervoor werk je nauw samen met het externe sociaalsecretariaat. Je beheert de personeelsgegevens in de HR-tools opeen adequate manier en houdt rekening met bepalingen van hetsociaal en arbeidsrecht om zo op zelfstandige basis een tijdige encorrecte berekening en betaling van de lonen, vakantiegelden,eindejaarspremies, te garanderen.

Je ziet hierbij erop toe dat deadministratieve procedures correct gevolgd worden. Je zorgt ervoordat de vereiste documenten inzake personeel op tijd aan demedewerkers en / of bevoegde instanties bezorgd worden.

Tevens ben jehet aanspreekpunt voor het interne personeel en het lijnmanagementinzake payroll en sociale wetgeving, teneinde demedewerker / lijnmanagement te begeleiden en te informeren en eenoptimale service naar de interne klanten toe aan te bieden.

Tenslotte schep je plezier in het bijwerken en onderhouden van devakkennis en de technische vaardigheden om zo je eigen vakkennis temaximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie toe te passen.

Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert dekandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving.

Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert jeresultaten op een duidelijke manier. Je rekruteert hoofdzakelijkbediendenprofielen (Finance, IT, HR, administratieve medewerkers,) maar sporadisch ook arbeiders voor cleaning, catering entechnischpersoneel.

Functie-eisen

Jebehaalde een Bachelor diploma en hebt reeds een eerstewerkervaring. Je hebt interesse in sociale wetgeving enloonberekening.

Je bent autonoom en bezit goedecommunicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in hetNederlands en het Frans.

Je beheerst Word en Excel grondig. Jewerkt graag met en voor mensen en gaat zeer nauwkeurig, punctueelen discreet om met hun persoonlijke vragen en gegevens.

Jouwkritische ingesteldheid maakt dat je bestaande processen entoepassingen in vraag kan stellen waarbij je streeft naar een opencommunicatie en overleg met collega's.

Ervaring met SAP is eenpluspunt. Het verzorgen van de payroll in samenwerking met hetsociale secretariaat SD Worx kan een extra troef zijn.

Je bent inhet bezit van eenrijbewijs

Arbeidsvoorwaarden

Wijbieden een aantrekkelijk salaris pakket met extra legale voordelenaan, rele doorgroei mogelijkheden in een internationale groep encontinue opleiding om uw expertise te vergroten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier