SAP Cloud Integration Consultant
Purple Orange
Denderleeuw, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Garandeer je een vlotte communicatie tussen complexe bedrijfsprocessen, cloudtoepassingen, verschillende systemen en partijen.

Hiervoor vertaal jij vlot de businessvereisten van onze klanten naar t... De vacatureGarandeer je een vlotte communicatie tussen complexe bedrijfsprocessen, cloudtoepassingen, verschillende systemen en partijen.

Hiervoor vertaal jij vlot de businessvereisten van onze klanten naar technische logica, zonder performantie, datakwaliteit en security uit het oog te verliezen.

Je zet de nieuwste SAP-technologieën zoals Process Orchestration, BTP Integration, Enterprise Messaging en API Management naar je hand om van elke integratie een succes te maken.

Je hebt een sterk analytisch vermogen, je bent resultaat- en klantgericht en je bent in staat om met zowel key-users als developers te communiceren.

Je hebt een duidelijke visie over de huidige en toekomstige mogelijkheden van SAP Cloud Integration) en weet deze overtuigend over te brengen naar de klant.

Je bent een team player die graag op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen de SAP Cloud Integration omgevingenFunctie eisenJe denkt analytisch en conceptueel, en hebt oog voor detail.

Je bent professioneel, klantvriendelijk en streeft naar de hoogste kwaliteit.Je communiceert helder en bouwt langdurige relaties op met collega’s en klanten.

Je bent een teamplayer en gelooft in kennisdeling.Je spreekt Nederlands of Frans, en ook het Engels beheers je uitstekend.

Jouw belangrijkste taken1. Je denkt analytisch en conceptueel, en hebt oog voor detail.3. Je communiceert helder en bouwt langdurige relaties op met collega’s en klanten5.

Bij de klantOver Purple OrangeWij zijn een gloednieuw IT consultancy onderneming met een hoge dosis energie, enthousiast om nieuwe collega's en klanten te ontmoeten.

Onze kracht is het directe en nauwe contact met onze klanten.Onze kernwaarden zijn : RespectVertrouwenIntegriteitGelijke kansenGroeiOpgericht in 20201 kantoor0-10 medewerkers35 is de gemiddelde leeftijdWat kan je?

DevelopmentBachelor, Master denkniveauSenior werkniveauFrans, Engels, Nederlands sprekendWat krijg je?InhouseGlijdende werkurenLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoedingHospitalisatieverzekeringWat doe je?

Minimaal een 40-urige werkweekSamenwerken met 0-10 collega'sJe werkt samen metITJe werkt voornamelijk met

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier