Application Engineer Hoses & Hydraulics
Eriks
Asse
22 uur geleden

ERIKS (www.eriks.be) is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten : aandrijftechniek, dichtingen, afsluiters en instrumentatie, slangen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, kunststoffen, rubbertechnologie, kunststof leidingsystemen, werkplaatsinrichting, veiligheids- en onderhoudsproducten.

Een doorgedreven kennis van de markt, van producten, van toepassingen, van veredelingstechnieken en van logistieke & administratieve concepten vormen de basis van elke samenwerking met onze klanten.

Deze totaalaanpak maakt van ERIKS een betrouwbare en gerespecteerde partner in alle industriële sectoren. Locatie : Je bent flexibel voor verplaatsingen over heel België.

Je functie Na een doorgedreven training ben jij de product specialist ter zake van een aan jou toegewezen markt segment In tandem met je collega’s van internal sales sta je in voor het verder ontwikkelen van ons marktaandeel bij alle Eriks klanten aan jou toegewezen Eriks klanten zien jou als de specialist die pro-actief klantspecifieke oplossingen brengt om zo onze klanten in hun segment naar een hoger niveau te brengen Je werkt actief aan je productkennis en technische deskundigheid met betrekking tot het productgamma en blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en tendenzen in jouw domein Je communiceert op regelmatige basis met AE’s van andere business units over de dingen die leven in het marktsegment waarin je werkzaam bent.

Daarnaast sta je regelmatig in contact met zowel R&D, productie en leveranciers. Je kennis en vaardigheden Je hebt bij voorkeur een bachelor of master in technische richting Je hebt reeds een eerste ervaring in een technische commerciële buitendienstfunctie.

Je bent klantgericht, commercieel en bouwt, met het oog op lange termijn, een goede relatie uit met je klant Je hebt een doorgedreven technische- en materiaal kennis Je hebt een goede kennis van de leveranciers en concurrenten in deze markt Je hebt inzicht in marges, KPI’s en bedrijfsresultaat Je bent een actief teamplayer, vlot communicatief Je bent in staat om technische expertise over te dragen naar de behoeften van de klant Je bent een relatiebouwer en denkt in oplossingen voor de klant Je werkt resultaatgericht, zelfstandig en efficiënt Je zoekt vanuit een passie voor techniek mee naar innovatieve oplossingen Je bent een echte teamplayer met een sterk gevoel voor individuele verantwoordelijkheid Je bent leergierig en je wilt je verder verdiepen in een specifieke materie.

Je bent communicatief sterk, en dit zowel in het Nederlands als Engels. Frans is een absolute plus Ons aanbod Een afwisselende en inspirerende baan in een team bij een innovatieve multinational met een informele sfeer.

Naast een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen, biedt Eriks nv, als onderdeel van de SHV-groep een gezonde en innovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooiing zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak vooropstaat.

ERIKS is een ambitieuze, sterk groeiende groep met een open werksfeer en een sterke teamgeest.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier